fbpx
I Danmark tilbydes der tilskud til energiforbedringer gennem forskellige puljer. For erhverv findes Erhvervspuljen, hvor virksomheder, der ønsker at optimere deres energiforbrug og bidrage til en grønnere fremtid, kan søge om midler til at gennemføre projekter, som sparer energi eller CO2.

Hvad kan man få tilskud til via puljen?

Som virksomhed er der øget fokus på at finde veje til energibesparelser og bæredygtige løsninger, ligesom det ses blandt private. Energibesparelserne kan bl.a. inkludere optimering af produktionsprocesser, opvarmning, belysning, ventilation, køling og bygninger, men også digitale løsninger og ændringer i adfærd kan også bidrage til et mindre forbrug og reduktion af energiomkostninger.

Og til stor glæde for erhvervslivet er der gode muligheder for at igangsætte disse initiativer og lignende, da Erhvervspuljen kan dække op til 50 % af udgifterne hertil. Der er dog en øvre grænse for, hvad du kan få tilskud til – så når det kommer til spørgsmålet, om der er tilskud til solceller til erhverv, er svaret desværre, at det er der ikke.

Tidligere var der mulighed for økonomisk støtte til installation af solceller gennem håndværkerfradraget, men denne ordning blev afskaffet i foråret 2022. Det er dog vigtigt at understrege, at håndværkerfradraget var en separat ordning fra Energistyrelsens Erhvervspulje.

Tilskud til solceller til erhverv
Tilskud til solceller

Prisen på solceller er historisk lav

Selvom der ikke er tilskud til solceller tilgængelige via Erhvervspuljen for energiforbedringer, er der stadig en overflod af muligheder for at indføre den grønnere energikilde i din virksomhed.

Prisen på solceller til virksomheder er nemlig faldet betydeligt i løbet af 2023 og er nu på et næsten historisk lavt niveau. Så hvis du overvejer at gøre din virksomhed mere energieffektiv ved hjælp af solenergi, behøver du ikke at fortvivle.

Kontakt SolarImpact i dag, og lad os hjælpe dig med at realisere din vision om en mere bæredygtig og energieffektiv virksomhed.

Hvis du blot ønsker at få mere at vide om, hvordan solceller kan gavne din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 160 100 eller via e-mail på info@solarimpact.dk. Vi er klar til at rådgive dig om solenergi og dens fordele for din virksomhed.

Få et tilbud på solceller

Asger Kappel Skau
Asger Kappel Skau
Civilingeniør i Bæredygtig Energi

Sådan er processen

Giv os et kald på 70160100
Vi søger for god rådgivning og konkurrencedygtige priser.

  1. Kontakt os for at få et tilbud.
  2. Acceptér tilbuddet, der passer til dine behov.
  3. Nyd grøn og bæredygtig strøm fra solceller.

Tilskud til solceller til erhverv