Solceller til erhverv åbner døren for en mere bæredygtig fremtid, hvor virksomheder får mulighed for at drage fordel af uudnyttet potentiale og tage ansvar for deres energiforbrug. Der er en stigende tendens til at virksomheder investerer i solenergi som en strategisk beslutning, da det styrker deres konkurrenceposition i det voksende marked for ansvarlig forretning.

vi er eksperter i solceller til virksomheder

Vores mission er at tilbyde solenergiløsninger af høj kvalitet til overkommelige priser for erhvervskunder i Danmark. Vi er engagerede i at imødekomme vores kunders behov, samtidig med at vi leverer ESG-data på løsningen, så jeres regnskabsafdeling kan fokusere på driften.

Nøglefærdigt solcelleanlæg til din virksomhed

Ved at indgå partnerskab med SolarImpact modtager din virksomhed en all-inclusive solenergiløsning med solpaneler, inverter og en problemfri installation. Vi tager os af alle godkendelser og papirarbejde, så du kan koncentrere dig om forretningen, mens vi styrker din virksomheds grønne profil.

Gratis inspirationsmøde

Er du klar til at finde ud af hvad solceller kan gøre for jer?
Vi holder et uforpligtende Teams møde som blot skal inspirere jer.

Realistiske beregninger

Fra vores indledende dialog udarbejder vi et omfattende tilbud, der omfatter estimeret elproduktion, ROI og tilbagebetalingsperiode.

Godkendelse af tilbud

Efter godkendelse arrangerer vi alt det praktiske og fastsætter en dato for installation, der passer ind i jeres tidsplan.

Installation og service

Vores kompetente montører står for opsætningen af solcelleanlægget. I får mulighed for at følge produktionen, og ligeledes mulighed for hotline, support og serviceaftale.
Solceller erhverv

Hvorfor virksomheder vælger SolarImpact

Flere virksomheder, som Ole Lynggaard Copenhagen A/S og Mesterflyt A/S, vælger SolarImpact for deres innovative og bæredygtige energiløsninger. SolarImpact adresserer kritiske udfordringer, som mange virksomheder står overfor:

  1. Øget pres på driftsbudgettet – Solceller reducerer strømprisen, forbedrer overskudsgraden og stabiliserer økonomien.
  2. Konkurrence fra bæredygtige virksomheder – Grønne tiltag styrker konkurrenceevnen og øger markedsandelene.
  3. Strømproblemer på elnettet – Solceller øger uafhængigheden og sikrer høj produktion.
  4. Høj CO2-udledning – Mindre CO2-aftryk forbedrer branding og forhold til myndigheder.
  5. Svingende energipriser – Stabile, lave strømpriser sikrer budgetoverholdelse.
  6. Ejendomsattraktivitet – Forbedrer ejendomsværdi og finansieringsmuligheder.
  7. Usikkerhed om CO2-afgifter – Bedre CO2-rapportering og finansiel planlægning.
  8. Klimakrisebekymringer – Reducerer CO2-aftryk, øger omdømme og tiltrækker miljøbevidste kunder og investorer.

Solceller forbedrer din virksomheds økonomi og bæredygtighed

Boost jeres ESG-profil

Investering i solceller markerer jeres virksomheds engagement i bæredygtighed, hvilket forbedrer jeres omdømme hos investorer, der vægter ESG-data højt.

Positivt signal til interessenter

Vis medarbejdere og partnere, at I tager ansvar. Dette øger tiltrækningskraften og loyaliteten hos både nuværende og potentielle medarbejdere samt kunder.

Attraktiv finansiering

Grønne investeringer er i høj kurs hos finansielle institutioner, hvilket ofte medfører mere favorable finansieringsmuligheder.

Solcelleberegninger fra ingeniører

Med professionelle programmer og konservative strømpriser sikrer vi nøjagtige estimater.

Stabile driftsomkostninger

Med solenergi undgår du prisudsving og sikrer en mere forudsigelig og stabil udgiftsstrøm for din virksomhed.

Lav vedligeholdelse

Solcelleanlæg er nemme at vedligeholde, men vi står klar med support, hvis behovet opstår, så din virksomheds drift forbliver upåvirket.

Solcelleanlæg til erhverv og industri

Mange danske firmaer, boligforeninger og offentlige enheder sidder med en guldgrube af uudnyttet solenergipotentiale – nemlig deres tage. Med store tagarealer på erhvervsbygninger og et energiforbrug, der hovedsageligt er koncentreret i dagtimerne, er erhvervssektoren ideelt placeret til at drage fordel af solceller.

Invester i et solceller på en erhvervsbygning, og oplev en stabil strømproduktionspris. Med korrekt dimensionering og effektivt forbrug kan sådan et anlæg ofte allerede betale sig indenfor 4-8 år. For at maksimere din investeringsværdi sørger vi for en skræddersyet løsning baseret på dit nuværende energiforbrug. Vi guider jer gennem ansøgningsfasen, står for installationen og tilbyder efterfølgende service. Vores mission er at forenkle hele processen for jer, så I får det mest optimale solcelleanlæg til jeres virksomheds behov. Se vores priser på solceller.

Opdag, hvorfor fremtidens succesfulde virksomheder investerer i solcelleanlæg. Læs vores indlæg, hvor CFO Henrik Arberg afslører, hvordan grøn energi kan transformere din forretning.

Lad os klare arbejdet, mens I nyder fordelene ved solceller til erhverv

SolarImpact gør det let for virksomheder at få adgang til grøn energi: Vi klarer alt fra planlægning og installation til drift og vedligeholdelse, så I som virksomhed kan fokusere på jeres kerneforretning.

Det bliver altså ikke meget nemmere at investere i solceller til erhverv. Kontakt SolarImpact i dag på mail info@solarimpact.dk eller ring på tlf. 70 160 100 for at begynde rejsen mod en mere bæredygtig og omkostningseffektiv fremtid for din virksomhed.

Få et uforpligtende prisoverslag

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Udfyld formularen​

Vores eksperter sammensætter en løsning

Modtag et skræddersyet tilbud​

Solceller til erhverv